Asus RT-N12
Bezdrátová síť Wi-Fi - Router - Asus - 2.4 GHz GHz - 4 - 802.11 g Rychlost datového toku dosahuje díky technologii SuperSpeedN až 300 Mb/s, což je rychlost vhodná pro plynulé přehrávání multimédií. Broadcom Accelerange™ zajišťuje 450%... více »
od 773 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Asus RT-N12
Anonym
Přidáno: 14. ledna 2012
- - hlavně se nesaká a nepadá
- - pro začátečníky velice jednoduchá instalace
- - pro pokročilé spousta pokročilých možností k nastavení
- - drží přenosovo rychlost..i při slabším signálu
- - na to že má 2 antény mě trochu zklamala síla a dosah signálu
Mám ho teprve pár dní, ale oproti křápu Tenda W311R+, který jsem měl předtím jsou to „nebe a dudy“. Na rozdíl od jmenovaného předchůdce se neseká a parádně drží přenosovou rychlost a to i když nejste zrovna nikde poblíž a nemáte vynikající signál. Další výhodu bych viděl v tom, že i pro absolutního amatéra je brnkačka ho nastavit. Stačí asi jen 3 kliknutí a ani nemusí nic instalovat. Ovšem pokud chcete mít spojení opravdu „echt“ musíte si s tím trochu pohrát, což mě přivádí na další dobrou věc tohoto routeru a to je bohaté nastavení téměř komplet v CZ a navíc i docela pěkné a přehledné. Prostě za mě je to pro domácí potřeby dobrá volba!
Jinak pozor na to, že ve skutečnosti vypadá jinak než mají zde na úvodním obrázku!!! ...podívejte se i na ostatní, ty už jsou OK.
- Rozměry – zabírá minimum místa
- Design
- Nízká hmotnost
- LED diody
- Možnost připevnění ke stěně
- Dvě externí antény
- Síla signálu
- Snadné nastavení
- Vhodný jak do domácnosti tak do kanceláře
- Vůbec nic jsem nenašel
Asus RT-N12 je bezdrátový Access Point klient pro domácnosti a kanceláře – nastavení routeru je otázkou několika minut – pro nastavení můžete využít dodávaný software na CD – ROM nebo přes webové rozhraní, kde je připravena funkce základního nastavení, která s Vámi proběhne všechny důležité kroky. Rozměry routeru jsou nenáročné na místo a vyroben je z kvalitního světlého plastu. Router disponuje dvěma odpojitelnými anténami, které jdou nahradit silnějšími. Rád bych pochválil také malé rozměry napájecího zdroje, které lze srovnat s úzkou nabíječkou od mobilního telefonu – není to žádný objemný a těžký adaptér. Na zadní straně routeru se nacházejí čtyři LAN konektory a jeden WAN pro přípojení modemu. Další zařízení jdou samozřejmě připojit bezdrátově – pro domácí síť je toto zařízení naprosto ideálním řešením. Určitě mohu tento router doporučit.
Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí