Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Asus RT-N13

Přidat recenzi

WiFi Router - Bezdrátová síť Wi-Fi - Asus - 2.4 GHz GHz - 4 - 802.11 n - USB port

ASUS RT-N13U je WiFi router/brána standardu 802.11g/n s max. rychlostí 300Mb/s. USB port slouží k připojení tiskárny nebo hard disku flash disku. Vysoká rychlost umožňuje... více »

Kde koupit

• USB i pro disk
  • Menší možnosti nastavení
  • Cena
  • Při sdílení USB po síti nezobrazí češtinu

Koupil jsem ho k televizi a domácímu kinu místo drahého origo WIFI jako klienta ale bohužel s funkcí opakovače jsem to na TV nerozchodil. V PC ale funguje dobře.

Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 19. ledna 2012

Zakoupeno v Alza.cz

• možnost připojení USB zařízení
  • nic

Rozumné řešení bezdrátové sítě v domácnosti
Přijatelná cena
Snadná instalace

stickvonbahnhof

nováček

stickvonbahnhof

Přidáno: 18. října 2011

• + snadné nastavení
  • + USB nasdíleno okamžitě (mám to namapováno jako další diskovou jednotku)
  • + tyto soubory jsou dostupné i z nastaveného FTP rozhraní odkudkoli
  • + automatický nízkoodběrový režim
  • - zatím nic, kdyby něco, tak to doplním

koupil jsem ho dnes v obchodě www.asus.as (v kamenné pobočce, kde mi prodejce velmi dobře poradil podle mých potřeb a zadání). chtěl jsem takový router, který bude snadno nastavitelný, umožní mi sdílet data na připojené flashce/ext.disku a router takový, který bude mít vše snadno nastavitelné a jednou z možností bude řízení času vysílání wifi signálu. nejsou to kdo-ví-jaké požadavky, ale bez nich bych zboží ihned vrátil.
instalace trvala asi 5minut, podrobnější nastavení ve webové administraci (české) jsem projel asi za dalších 15minut a spokojený, jak vše funguje.
k routeru máme připojen jeden ntbk s win7, jeden macbook s os x, 2mobily, 16Gb flashku a plánujeme připojit i tv.
cena mi nepřijde nijak vysoká a s výrobky od asusu mám letitou pozitivní zkušenost

• Ano (5)

www.svethardware.cz

Přidáno: 11. února 2010

ASUS RT-N13U: tiskněte bez drátů

V rámci našeho měsíčního tématu jsme slíbili i recenze routerů. Prvním testovaným je model od společnosti ASUS, který kromě všech běžných funkcí přidává i integrovaný print-server. Díky tomu můžete využít nejen sdílení internetu, ale můžete v celé domácnosti bez problémů tisknout bez jakýchkoliv starostí o kabeláž.

Celá recenze na www.svethardware.cz
  • Ano (1)
point

nováček

point

Přidáno: 31. ledna 2010

• Moderní a vysokorychlostní wifi router
  • Kvalita od ASUSU
  • rychlost až 300 MB
  • světelná indikace pomocí diod
  • Lze zapojit více zařízení
  • Jednoduché nastavení
  • Vyšší cena

Jedná se o moderní a vysokorychrostní router. Jeho výhodou je že se dá postavit "nastojato" a práci zařízení vás informují indikační diody. Lze do něj zapoji i několik pc, tiskárnu... Samozřejmě i bezdrátově.

• Ne (5)

Zobrazuji 1 - 6 ze 6 recenzí