Nejnovější recenze ze sekce Access pointy, routery
- Cena,max.přenos příjímané rychlosti,dosah vysílaného signálu,pravidelná aktualizace firmware od výrobce
- výhrady nejsou
není o čem váhat toto opravdu funguje dlouhodobě vyzkoušeno i v nižších modelech této značky.
- ano
Plně automaticky softver při prvnim zapojením
- - dle přiloženého manuálu rychlá a jednoduchá instalace
- - 5 dBi anténa
- - přenosové rychlosti na WiFi až 70 Mb/s
Jednoduše rychlý a levný
- RYCHLÝ
DOBRÁ CENA !
- jsem laik
- produkt mi byl doporučen
produkt používám a zatím je vše v pořádku
- po reklamaci mne byl vracen novy kus, az doma jsem zjistil ze novy neni, mel promacklou indikacni ledku napajeni a tuknuty vrchni kryt
neferove jednani pri reklamaci
ok
Technicky vyhovuje mým potřebám a je za rozumnou cenu.
- Nastavení, rychlost
- Ve specifikacích se uvádí odnímatelná anténa , což není pravda. Anténa je pevně přidělaná
- Myslel jsem že když má dvě antény , bude lepší signál na větší vzdálenost v bytě. Moc se to nezlepšilo...
Za ty peníze není co řešit, V téhle cenové relaci namá konkurenci...
- Dobrá cena
- Dobrý dosah
- Jednoduchá instalace
- Pěkný vzhled
- Jen jedna anténa
- Jedno barevné provedení
S routrem jsem naprosto spokojený. Jednoduchá instalace dobrý dosah signálu. Už běží aspoň 1,5 roku v kuse a žádný problém.
DOPORUČUJI
- Nizka spotreba
S firmware 1.16 jej pouzivam uz nejakou dobu bez problemu.
- přenosová rychlost
- složitějíší instalace - program dodávaný k roteru nefungoval
Za tuto cenu není co vytknout, za cenu necelých 500 korun dostanete dobrý roter.
- nízka spotřeba
- pěkný design
- nenašel jsem
poměr cena/výkon jednoznačne
greenline
- Mám s ním dobré zkušenosti - jednoduchý, přehledný.
- Výrobce vyměnil chipset, takže není kompatibilní s výrobkem, který jsem zakoupil před rokem !!!
Mám s ním dobré zkušenosti - jednoduchý, přehledný.
Produkt ale mohu doporučit.
- - super dosah wifi
- -MOŽNOST NAMONTOVAT VLASTNÍ ANTENU
- - internet od O2 nepadá !!! Dříve jsem musel několikrát za den běhat k modemu a vyndavat adapter ze sítě (u Zyxelu, který dodává O2 je to častý problém).
- Tady to nehrozí. Internet stahuje bez přerušení. Vše šlape jak má.
- - velmi snadná instalace. Rychle se zorientujete.
- - levný a velmi výkoný modem
- - nic mě nenapadá.
Za super peníze je to super výrobek co plní účel.
- funguje dle očekávání, bez výhrad
Vybíral jsem nejlevnější wi-fi router pro domácí použití, požadavek byl jediný - bezdrátové připojení. Tento router toto zcela splňuje, nevidím důvod kupovat dražší.
- Dobře funguje
- Nedostatečný návod na instalaci
Po konzultaci se zkušenějšími
- Cena, odnímatelná anténa
- Bohužel nefunguje
Zakoupil jem nový, wifi se tváří, že by fungovala, nicméně přes kabel se nedostanu ani do administračního rozhraní... :-( Vždycky jakoby na pár vteřin naskočí a hned zas spadne. Proto nemůžu doporučit.
- Dobrý poměr ceny k hardware.
- Příliš složité nastavení, při podpoře nastavení navíc nekomunikuje česky.
- Kompaktnost
- Problémy s připojením k IP pro nastavení parametrů AP. Nešlo se připojit přímým připojením přes kabel k počítači. Musel jsem se připojit jako wifi klient AP a pak jsem se na stránku 192.168.0.254 z prohlížeče dostal, jinak to bohužel nefungovalo.
Kompaktnost pro externí montáž na stěnu. Svoji funkci splní.