Poradna D-Link DIR-615

Autor: | Vloženo: 01.12.2011 000 15:34 | Témata: Poradna D-Link DIR-615

Restart modemu

Dobrý den, včera jsem dostala pracovní notebook, chtěla jsem ho zapojit doma k modemu, ale nedařilo se, prý by pomohl restart modemu, ale já nevím, co přesně to je a jak se to dělá. Zkoušela jsem vytáhnout na minutu oba konce kabelu, ale to nepomohlo, nový notebook stále bez internetu a snaží se vyhledat bezdrátové spojení, to ale já nemám.

  • still_wolf

    still_wolf

    1. prosince 2011

    1) Nemáte nastavenou tzv. neviditelnou sít?
    2) Máte opravdu aktivovanou wifi síť (že router bude vysílat internetovou síť)

    Jinak vytáhněte router (nikoliv modem :-) ) ze zásuvky počkejte 2 minuty po té, co přestanou blikat kontrolky (prostě až přestane svítit).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lenka Vorářová

      1. prosince 2011 - Lenka Vorářová

      nemám ani neviditelnou, ani wifi síť, ale jsem u AutoContu a oni mají prý nějaká interní pravidla, jen jeden počítač s adresou povolený...takže čekám na technika, co se s tím vyvrbí


    • still_wolf

      1. prosince 2011 - still_wolf

      Takže pokud to dobře chápu, nevlastníte příslušní router D-Link DIR-615, pro který je vztažena tato diskuse? Prosím příště vztahujte svůj dotaz na diskuse k tomu určené.
      Pokud jste u poskytovatele poskytující pouze MAC adresu, tak se s ním domluvte ohledně připojení vlastního routeru. Pokud odmítne nebo bude chtít nehorázne poplatky, tak si do PC kupte wifi (mam osobní zkušenost s Asus PCE-N15). Musíte tam mít ovšem volný PCI-Express. Rychlost není závratná a občas blbne. Ale oproti konkurenci je to více méně zázrak. Poskytovatel pak není schopný zjistit, že k síti router je připojení, jelikož PC s wifi se chová jako PC. Tedy pokud někde sleduje komunikace. Pokud někdo půjde v dosahu wifi sítě, tak jí bude moc detekovat. Ovšem zde je opět možnost výmluvy, že jste třeba k ntb připojovala mobil pro přenos dat apod.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.