Nejnovější recenze ze sekce Access pointy a routery
- Fsst no-nonsense internet
- Uses way more energy than 5G and cost an estimated 8K of electra plus at least 15K internet fees to run per year. that adds up to 2000 CZK per month. Unlimited 5 G is cheaper and as fast.
- Funguje v Ai Mesh
- Spárování s Asus AX 3000 v2
I když SW vypnu diody, tak druhý den znovu naskočí, ale ne všechny, jen dvě. Tak je zase SW zapnu, rozblikají se všechny a pak je vypnu a druhý den ráno koukam, že mi zase dvě blikají.
- Jednoduchost nastavení
- Rychlé ethernet porty (2,5 a 1 Gbps).
- Sdílení tiskárny nebo USB 3 flashdisku.
- Skladný (malé rozměry).
- Možnost vypnutí a zapnutí VPN přepínačem. Nemusí se pro to přihlašovat do webového rozhraní routeru).
- VPN klient/server (OpenVPN, WireGuard, PPTP, L2TP) IPSec a Zero Tier.
- Časové zapínání a vypínání Wi-Fi.
- Síť pro hosty.
- Může fungovat i jako Wi-Fi extender nebo Wi-Fi klient.
- Jen jeden port pro LAN.
- Nemá otvory pro připevnění na zeď. Protože je to cestovní router, tak se to dá pochopit.
- Neumí vypínat Wi-Fi přepínačem, ale je možné vypínat a zapínat Wi-Fi v určitých časech.
Šikovný skladný cestovní router s možností připojení do VPN.
- Skvělé vlastnosti a výkon. MikroTik je super, pokud tomu trochu rozumíte.
- Možno nastavovat v podstatě cokoliv.
- Wifi 2,4 i 5 GHz, 5x gigabit LAN, výkonné CPU, dostatek paměti
Není úplně vhodný pro neznalé.
- Funguje bez problémů tak, jak se uvádí v popisu.
Spolohlivý router
routr :D když není od výroby špatnej, tak funguje spolehlivě :)
a
- Snadné zapojení
- Dobrý signál
- Jednoduché vytvoření mesh sítě s ostatními Deco produkty
- Funkční technická podpora
Deco X50 DSL použit na T-mobile VDSL, připojení přes telefonní kabel. Jednoduše přidáno do sítě ještě X50 (kabelem) a X50 outdoor. Vše funguje bez problémů, signál všude dobrý. Na začátku byl problém se ztrátou DSL připojení, kontaktovala jsem podporu kde mi bylo doporučeno odstranit z připojení dodaný spliter a od té doby vše běží OK, žádné výpadky.
- splnil očekávání
- Tp-link
- Mesh
Vynikající modem/router. Stabilní připojení, perfektní signál, přehledná správa přes web/mobilní aplikaci, snadné zprovoznění. Nevím, co bych vytknul.
srozumitelné nastavení
- slušný poměr cena/výkon
Syn i tatínek velice spokojeni, rychlý signál a ta hodnotíme za jedna!
- Nižší cena než ostatní 5G modemy
- Funguje s Vodafonem, není třeba nic nastavovat
Rychlost stahování a síla signálu je o dost lepší než u Vodafone 5G modemu, který jsem s tím nahradil a navíc lze připojit externí anténu, což mě sílu signálu ještě zlepšilo. Síla Wifi signálu je také dobrá dosáhne všude v baráku i okolo.
- Slabá WiFi,není český návod.
- NEKUPOVAT!!!
Rychlé nastavení, doporučuji.
Pracuje tak jak má. Jednoduché zprovoznění.