Nejnovější recenze ze sekce Access pointy a routery
- Zařízeni je příjemně malé a lehké k instalaci, jsem velmi spokojena.
- díky connect neplatím další měsíční náklady :)
- malý ale výkonný
- žádná
Funguje bez problémů v síti PODA, i když jde o starší zařízení. Je nutné koupit SC-APC/SC-UPC optický kabel.
- všestranná využitelnost
Ok
- Rychlá wifi
- Snadná instalace
- Design
- Cena :-)
- Parádně rychlé 5G, naměřil jsem až 230Mbps. Jen snad škoda že neumí fungovat jako bridge, ale o to jsem dopředu věděl.
Konečně doma i na cesty parádní internet i tam, kde nevedou dráty.
Modem měl zrychlit internet při připojení přes pevnou linku, což se neděje ani náhodou. Rychlost spíš spadla na 7Mb/s a méně. Starý modem byl paradoxně rychlejší
- jednoduché připojení
- šlape jak má
- Dost variant nastavení.
- Napájecí svorky na špatné straně při instalaci na DIN lištu. Alespoň jsou vyjímatelné.
ještě nevyzkoušeno
ZyXEL VMG3625-T50B-CZ02V2F
Jaroslav Ing. Neužil
Přidáno: 17. listopadu 2025
(naposledy upraveno 17. listopadu 2025)
Zakoupeno v O2.cz
Velmi dobrý výrobek
Rýchle zapojenie a nastavenie. Funguje dobre, zatiaľ nemám výhrady ...
TP-LINK M7000
Přidáno: 16. listopadu 2025
(naposledy upraveno 16. listopadu 2025)
Zakoupeno v O2.cz
- Jenom 4G, to mi bylo prodejcem zatajeno
- Vše O.K.
- Obrovské množství uživatelských nastavení a funkcí
- Přizpůsobení přesně potřebám uživatele
- Pokud se správně nastaví, potom dělá přesně to, co dělat má
- Pokud nemáte vůbec žádné přechozí zkušenosti se systémem RouterOS, zřejmě se vám nepovede zařízení vůbec nastavit do provozuschopného stavu a pokud ano, bude vás to stát hodiny usilovného snažení
- Nejde o zařízení Plug & Play, ale vše se musí uživatelsky detailně nastavit a musíte vědět, co a proč děláte, jinak to nebude fungovat.
- Signál pro LTE modem od poskytovatele O2 je v mojí lokalitě více než špatný, ale to není chyba samotného produktu. Nicméně zde není možnost připojení žádné externí antény.
- Při výpadku signálu LTE modem znovu sám neobnoví spojení. Vyřešeno doprogramováním procedury, která provede restart LTE
Pokud víte, proč právě tohle zařízení chcete, máte zkušenosti se systémem RouterOS a vyznáte se v problematice nastavení sítí, potom je tohle zařízení pro vás a můžu ho doporučit.
Pokud nemáte dostatečné znalosti a zkušenosti a nemáte chuť se učit ani ztrácet čas experimentováním, potom na router Mikrotik raději zapomeňte a pořiďte si něco uživatelsky jednoduššího.
- Jednoduchá instalace
- Dostatečný výkon
Jednoduchý, pro být nebo i domek dostatečný.
- Jako retro kousek na výstavku
- Poslední fimware od výrobce 2017
- Nekomunikuje dobře s operátory o2 a tmobile (cetin)
- Pomalá rychlost
- Podem již není výrobcem podporován
- Mám jej příliš krátkou dobu abych mohl něco chválit či kritizovat
Snadná instalace