Nejnovější recenze ze sekce Access pointy a routery
- oproti starému routeru velké zlepšení rychlosti WIFI
- přehledná konfigurace
- nerušící led (jdou vypnout)
- Rychlá wifi sít 6. generace. Bezvadné pokrytí signálem. Rychlé připojení zařízení odezva a přenos dat. Mobilní aplikace od Teher- pro diagnostiku a sledování provozu. Možnost filtrace obsahu a přizpůsobení omezení a pravidel k dětem.
- Nemá USB Port, u mého předchozího modelu od ASUSU cca 5 let starého byl. Věděl jsem to ale předem.
- Nenašel jsem v nastavení vypnutí signálu na noc, pouze vypnutí LED diod.
wifi 6,silný signál po celém bytě
- slušlej výkon wifiny
- Za rozumnou cenu dobrý výrobek
Rychlá a profi komunikace,doporučuji.
- Jednoduchá obsluha.
Výborný router, mám 500/50 Mb, na wifi přes 2 pokoje jede od 350 do 420 Mb na druhém compu. Pravda, musel jsem posílit antény na wifi adaptéru na pásmo 5 GHz. Dostatečně stabilní a rychlý signál. Je velmi citlivý na nastavení, chce se s tím trochu pohrát. Manuál v CZ se dá stáhnout od Asusu.
- dobrá cena
- AI mesh
- snadné základní nastavemí
Mám několik těchto routerů. Některé slouží jako jeden z uzlů v AI mesh v domě, některé jsem koupil jako WiFi 6 upgrade pro starší Asus routery, které jsem nahradil. Základní nastavení zvládne asi každý.
Starlink je určen pro ty, kteří chtějí stabilní a kvalitní připojení tam, kde pozemní selhává, nebo není dostačující. Má spokojenost odpovídá informacím výrobce na stránkách Starlink
- Opravdu zlepšení pokrytí celého staršího RD, jednoduché nastavení.
Dělá co má
- Dobrý produkt za rozumnou cenu
- mám jen týden, ale zatím funguje jak má.
- nedosahuje udávaných rychlostí
- špatný dosah
nesnesl jsem to ani na zahradě v pergole
- Vynikající výkon a pokrytí.
- Trápil jsem se s instalací ....
- Snadná instalace
- Dobré pokrytí signálem
Perfektně funguje WiFi
- dokoupeno k existujícím 2 a pořád spokojenost
- čína :-/
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »