Nejnovější recenze ze sekce Access pointy a routery
- Router nabízí (u nás v budoucnu) skvělé rychlosti až 3,2 Gbps
- Je vybaven dvojicí ethernetových portů: 2,5 Gb/s a 1 Gb/s
- RJ11 pro připojení telefonu pevné linky je taky skvělý (podporujei základnové stanice DECT)
- Slušný příjem 5G i dosah WiFi
- Podporuje MESH
- 4 letá záruka
- Kvalitní zpracování
- Uvítal bych delší napájecí kabel
- za to nemuze modem - ale deklarované rychlosti se u našich operátorů dosáhnout nedá
Router je kompatibilní s jakýmkoli operátorem, já použil 5G SIM kartu od Vodafone a pouze jsem ji vložil a vše fungovalo.
Díky technologii Wi-Fi 6 poskytuje rychlosti až 3 Gbps, což umožňuje plynulý výkon pro více zařízení současně. Duální pásmo umožňuje efektivní správu sítí na 2,4 GHz i 5 GHz. Takže se připojíte i starším zařízením na 2,4 GHz.
Na kartě Vodafone rychlosti jak na pevné lince max. 179 Mbit/s, upload 51 Mbit/sec, odezva je samozřejmě horší a třeba na hraní responzivních online bych nedoporučoval, jinak parádní. V Německu se mi podařilo dosáhnout rychlosti 860 Mbit/s. O2 v Čechách slibuje nyní prý až 700 Mbit/s (reálně to tak bývá o 10-15 % méně), to jsem nezkoušel, ale i u nás je to tedy skoro-možné. Rychleji asi až s rychlejšími sítěmi, a to záleží na operátorech.
Má 2,5 Gigabit Ethernet port a rodičovskou kontrolu spolu se zabezpečením WPA3
Kompatibilita s Easy Mesh umožňuje snadno rozšířit pokrytí sítě.
Pro plnou funkčnost je třeba 5G SIM karta, která není součástí balení. A naši operátoři vám plnou rychlost neposkytnou.
Určitě doporučuji.
- Co mi přijde škoda, že výrobce neposkytuje, je napájení z auto zásuvky, já bych to na cestách využil, i když je router větší než mobilní modely, je i výkonnější a mít ho v kufru s takto rychlým připojením by bylo skvělé.
- Funguje jak má
funguje jak má
- Jednoduchost nastavení
- Možnosti nastavení
- Rychlost připojení
- Mobilita
- Lze napájet pouze přiloženým adaptérem a nemá baterii
Tento router nabízí výborný signál a dosahuje téměř inzerované rychlosti. Uživatelské rozhraní pro jeho nastavení je intuitivní a poskytuje široké možnosti konfigurace, které bych srovnal s pokročilejšími ADSL/VDSL routery. Jedinou nevýhodou je absence baterie nebo možnosti napájení přes powerbanku, což znamená, že je vždy nutné mít poblíž elektrickou zásuvku.
- Nižší rychlost připojení je vyvážená delším dosahem wifi.
- 1,5 m dlouhý USB kabel
- Na internetové podpoře najdete spoustu problému již vzorově vyřešených.
- Pokyny při instalaci i webová podpora je v angličtině. Řeším překladovou mobilní aplikaci přes fotoaparát.
Zakoupil jsem variantu V6. Instaloval jsem na starý osobní počítač s Windows 10. Wifi vysílač je “O2 Smart Box V2”, kódování “WP2-Personal” (osobní).
Instalace z CD je jednoduchá. Pokud váš wifi vysílač nemá párovací tlačítko, není třeba instalovat párovací program který je vám nabízen až na závěr instalace.
Po instalaci z CD se mezi nalezenými wifi sítěmi moje síť nenalézala. Na vině byly staré ovladače na CD. Tomuto problému můžete pravděpodobně předejít tím, že si stáhnete nejnovější instalační verzi, na kterou je v návodu odkaz.
Já jsem to vyřešil aktualizací ovladače. Dočasné internetové připojení, které je potřeba k této aktualizaci jsem realizoval přes “osobní hotspot”.
- Silný příjem signálu
- Velmi rychlé připojení
- Instalace do minuty
- Obří možnosti customizace
- Zařízení by mohlo být krapet menší, viz srovnání s kelimkem bubble tea
- O nabíječku na cesty víc - nejde napájet skrze USB C
Router je naprosto dokonalý. V balení najdete vše potřebné k rychlé instalaci - zařízení, napájení i oboustranný ethernet kabel.
Testováno doma v Jeseníkách i v Praze, kde jsem zařízení použil radši než hotelovou WiFi díky bezpečnosti.
Do routeru stačí vložit nanoSIM, zapojit do elektřiny a funguje. Rychle a spolehlivě.
Signál byl velmi stabilní, rychlost 5G v Praze dosahována pravidelně na několika místech.
Nízká latence při online hrách a hovorech. Pokud potřebujete připojení na cesty nebo na chalupu, maximálně doporučuji.
- Jednoduchost instalace, WiFi6
Zatím funguje bez problému.
- Kapesní rozměry
- 2,5 Gbit WAN a 1Gbit LAN
- VPN server
- Přehledná a intuitivní konfigurace
- Administrativní rozhraní si lze před koupí osahat v emulátoru, který je k dispozici na stránkách výrobce
- K routeru není podrobný manuál a to ani online ke stažení
- Nastavení je intuitivní, ale někomu by mohla chybět možnost pokročilého nastavování
- Router je v 1. patře a signál je i v přízemí. Se starým routrem to takhle nebylo a musel jsem dole mít extender
- Dosah i výkon jsou dostačující
- Široké možnosti systému RouterOS
- Garantovaná aktualizace
- RouterOS není úplně vhodný pro laiky
- Kvalita za velmi přijatelnou cenu.
- zatím funguje
- Podporují VPN client i server. Využívám tuto funkci s NordVPN k plné spokojenosti.
ASUS routery jsou skvělé.
Funguje Zatim Dobre
Gui pro konfiguraci je ve velmi zvláštní angličtině, nefunguje v edge, zpětná vazba na akci jen barvou, žádný text a vůbec se chová divně. Doufám že kód pro routovani a bezpecnost vyráběl nekdo jiný.
- Rychlost wifi
- vzhled
- žádné
Router Strong 5G AX3000 ideální základ pro mesh síť na baráku. Po zapojení je wifi dostupná ve všech místností včetně zahrady a venkovní kuchyně. Internet frčí ve vysoké rychlosti a je stabilní. Oceňuji vzhled routeru, kdy se snadno schová a v interiéru je nenápadný. Diody na routeru nejsou tak nápadné a svítí opravdu jemně - oceňuji, většinou jsem přelepovala, jelikož mi tyto rušivé elementy vadí.
- Za pár korun hodně muziky
Neumí OneMesh, takže se staršími TPlink extendery neumí vytvořit mesh sit.
Neumí vytvořit mesh sit přes LAN kabel
- Jednoduché nastavení
- Desing
- Dosah signálu
- Výbava
- Indikační led diody chybí
- dělá to co má a dělá to dobře díky
všechny 3 bednicky už wifíkují a žena manželka je už s internetem a i semnou wwwelmi spokojená takže jsem spokojený i ja.
- dělá to co má a dělá to dobře díky
spokojenost po fffšech strankach...vsechny 3 bednicky už wifíkují k plne spokojenosti.
- rychlost instalace
- 2,5gb
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »