Poradna TP-Link TL-WR1043ND

Autor: Anonym | Vloženo: 29.10.2013 000 20:02 | Témata: Poradna TP-Link TL-WR1043ND

Anonym

Nastavení WiFi asi něco špatně

Dobrý den, mám pravděpodobně něco špatně nastaveného na routru TP-LINK TL-WR1043ND zapojeném do gigabitové sítě. Na mém smartphonu mi přes WiFi nefunguje Facebook a Widget počasí který se neaktualizuje. WiFi ale jinak funguje, přes prohlížeč internet bezproblému jede. FB píše "Chyba načítání kanálu vybraných příspěvků", widget počasí se neaktualizuje. Na jiných WiFi vše bez problému funguje takže si myslím že to bude nastavením routru. Nevíte čím by to mohlo být? Někdy jednou za čas se to rozjede ale většinou jsou výše popisované problémy. Předem děkuji za případné odpovědi.

  • Honza

    Honza

    29. října 2013

    Viděl bych to spíše na problém ve smartphonu. Možná by pomohlo tovární nastavení mobilu a nebo v něm nastavit statickou IP adresu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      29. října 2013 - Anonymní uživatel

      Pokud by to bylo mobilem tak by mi to nefungovalo na žádné WiFi ale ono to nejede jen na té doma. Na ostatních bezproblému :(


    • Honza

      29. října 2013 - Honza

      Přes web. prohlížeč se na FB připojíte? Dále mě napadá zkusit ping na FB, přes nějakou appku. Stále jsem názoru, že je problém v mobilu. Kdyby byl problém v routeru, tak si myslím, že by za normálních podmínek (myšleno pokud jste nenastavoval nějaká omezení na stránku nebo podobně) by jste se nepřipojil ani z jiných zařízení v síti. Pokud je něco s mobilem, tak by to vysvětlovalo i to, že se nepřipojíte jen na některé stránky. Proč by router omezoval přístup aplikaci na počasí?
      Pokud i tak myslíte, že je něco v routeru, tak doporučuji zkontrolovat omezení na různé stránky. Ještě mě teď napadá, zkuste projet všechny channely. Před nějakou dobou jsem řešil s jedním mobilním zářízením podobnou věc (zařízení umělo jen nějaké channely), po přenastavení šlo vše krásně. O jaký smartphone se jedná?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.